Parajumpers Guide

Vill du ha en Parajumpers jacka för vinter? Det är därför jag rekommenderar att vi tittar på n. Vi vill inte ta med nya Parajumpers jackor den här säsongen, eftersom vi säljer ut de vi har lager. Vi säljer dem till ett billigare pris, och beståndet är fastat, så jag skulle rekommendera att vara ute tidigt.

Vi får ofta ett meddelande om de jackor vi säljer är äkta, speciellt märkta Parajumpers. Något vi gör väldigt bra, eftersom det finns många falska varor på internet. Om någon undrar just detta säljer vi ENDAST riktiga märken, det här gäller naturligtvis också för Parajumpers.

Ovan ser du Parajumpers W Kodiak Parka. Detta är en av huvudmodellerna för damer, med full päls i huven, liksom många snygga detaljer. Detta är en väldigt snygg och en liten rff-modell, som har en bra passform och wrap. Jackan är 90% tunn och 10% fyra, med ett vattenavstötande ytterlager.

Kodiak 2012 finns i färgerna svart, brun, oliv, salvia och sand. Här är priserna 4999, från Veil. 7999,

Kodiak 2013 återfinns återigen i färgerna Rd, Brown, Navy och Olive. Här är priserna på 6999 kr, Veil 7999,

Denna modell är lite stor i storlek. Du hittar större storlekar i 2011/12-modellen, medan den 2012/2013 är den mest str XXS och XS kvar.

Parajumpers W Long Bear Lang Dunparka. Detta är en elegant kpe / jacka, som är en av huvudmodellerna för damen. Den har en full kappa och har bra detaljer. Long Bear-modellen är sår och har en fin och elegant passform. Jackorna är 90% tunna och 10% fyra, som också har vattenavstötande ytterlager.

Long Bear 2012 finns i färgerna Rd, Brown, Gray, Sand, salvie, marin och oliver. Det är bara i färgen Gr och Sage som vi har lämnat i storlek M XXL, annars i andra färger har vi bara Large, och lite XL kvar. Priset på dessa är från kr 3499, Veil kr 6999,

Long Bear 2013 finns i färgerna Black, Rd, Brown, Sand, Navy och Olive. Här har vi mestadels kvar i storlek XXS och XS. Priset är 5999 kr, från Veil kr 6999,

Parajumpers Long Bear Light 2013 En snygg och enklare version av Long Bear-modellen. Ljusmodellen har pälskrage och är lättare än huvudmodellerna. Detta är perfekt för dem som tycker de andra modellerna kan vara lite tung, och i övrigt ha en jacka med färre detaljer. Jackan har 90% tunn och 10% fyra, och är vattenavvisande. 2012/13 modellen har mer ned stoppning och är därmed varmare än tidigare. Finns i färgerna Rope (Sand) och Antik Brons (Brown / grön).