Bli en av de ‘Top Workplaces’ i New Orleans

Bli en av de ‘Top Workplaces’ i New Orleans

Skulle ditt företag göra den ‘fina’ listan bland Newarea arbetsgivare? Om så är fallet bör det erkännas som ett av de 2018 bästa arbetsplatserna. Innan din semester paus, var noga med att lämna in en nominering. De kommer också att hedras under en särskild frukosthändelse i maj, när de övergripande vinnarna kommer att namnges med speciella prismottagare.

Från och med den 19 januari inbjuder vi dig att nominera ditt företag eller annat lokalt företag som du känner och beundrar, som en av de bästa arbetsplatserna i Newarea.

För att delta måste företagen ha minst 35 anställda och vara baserade i ett av följande sju församlingar:

St. Bernard

St. Tammany

St. Charles

St. John the Baptist Enhver typ av verksamhet kan lämna in en nominering från mamma och pop verksamhet till stora företag. Nonprofits och myndigheter är också välkomna att delta, liksom sjukhus, butiker, banker, fastighetsbolag, serviceföretag, restauranger och mer.

För att nominera ett affärsområde, fyll i en kort onlineformulär eller ring 504.708.5384 och tala med en Energage-representant. Det går inte att göra en nominering.

Energage kommer att nå ut till varje nominerad organisation för att bekräfta sitt deltagande. Anställda av deltagande företag kommer då att inbjudas att slutföra en omfattande arbetsnöjdhetsundersökning, vars resultat kommer att samlas in och tabuleras av Energage.

Energage, som är baserat i Philadelphia-området, samarbetar med mer än 40 nyhetsorganisationer för att producera regionala Top Workplaces-listor som helt och hållet bygger på feedback från anställda. Det här är det fjärde året som företaget, som grundades 2006 som Workplace Dynamics, har undersökt anställda i Newarea-bolagen.