Bli av med din timeshare juridiskt och snabbt

Bli av med din timeshare juridiskt och snabbt

Under de senaste åren har många amerikaner beslutat att köpa en timeshare-egendom. Denna tillströmning av konsumenter som köper timeshares har lett till att många timeshare-utvecklare gör ett namn för sig själv genom överväldigande tillväxt. Men när flera konsumenter insåg vad de hade köpt, försökte de återvända fastigheten. Eftersom de flesta timeshare-utvecklare inte är villiga att ta timeshare-egenskaperna tillbaka, kände de amerikanerna tvungna i ett försök att sälja fastigheten.

Tyvärr visade försök att sälja en timeshare-egendom flera konsumenter att vara lika svår som att få utvecklarna att ta timeshare-egenskaper tillbaka! På grund av detta kände flera konsumenter som om de var knutna till byrån för utvägsägande. De avgifter och hypotekslån som är förknippade med orter har lett många amerikaner till ekonomiska svårigheter. Många överväger även konkurs! Tja, jag fick bra nyheter!

Studier har visat att den exponentiella tillväxten som många utvägsutvecklare visade var ett resultat av kraftfull och aggressiv försäljningstaktik. Tack vare dessa studier, dessa dagar är lagen på folkens sida. Eftersom det visat sig vara mycket kraftfull och aggressiv försäljningstaktik som användes, kom en ny process som kallas timeshare-fastighetsavbrott.

Avbeställning av timeshare har gett upphov till tusentals konsumenter genom att hjälpa dem att göra sina timeshares tillbaka till utvecklarna. Det innebär att de amerikaner som har blivit utsatta av timeshare-ägare nu kan slåss tillbaka! Jag vet att de flesta av mina läsare måste fråga, ‘Okej, vad kvalificerar sig som offer?’. Tja, det var 52 problem som hittades i timeshare-försäljningen och kontraktsundertecknandet och jag har helt enkelt inte tillräckligt med tid att gå över dem. Men här är de 3 vanligaste taktiken:

Långa turer: Studier har visat att när man visade en lyxprodukt som en timeshare-egenskap i längre än 90 minuter, kände man mer en känsla av brådska att köpa timeshare-egenskapen utan rationell tanke. Med det sagt är det olagligt för en timeshare-försäljningsrepresentant att tillåta personer att skriva ett timeshare-kontrakt samma dag om de var på fastigheten längre än 90 minuter! Med det sagt kan personer som tillbringade längre än 90 minuter köpa en timeshare-egendom kvalificera sig för timeshare-avbokning!

Lies: Det finns några få lögner som ofta har sagt till människor av timeshare fastighetsförsäljare för att få dem att köpa timeshares. Några av dessa lögner är ‘En timeshare är en bra investering!’, ‘Om du har råd att hålla din timeshare-egendom i framtiden kommer vi att köpa den tillbaka från dig’ och ‘Du kan sälja dina poäng till andra medlemmar för att kompensera kostnaderna i tid av ont! ‘. Det är olagligt att ge falsk information till personer under försäljningen av en timeshare. Om du känner dig som om du ljög och tvingats till att köpa en utväg, kan du kvalificera dig för utväg avbokning!

Rushed signering: Många timeshare fastighetsförsäljare rusa amerikaner under signeringsprocessen. Dessa amerikaner som rusas av reseförsäljningsrepresentanter har inte tid att noggrant läsa vad de signerar.