Blaze lyser Bluffton för semestern

Blaze lyser Bluffton för semestern

BLUFFTON Det är en årlig tradition i Bluffton, The Light of Light, den officiella kickoff till semesterperioden i byn.

Detta var det 31: e året för Blaze.

Varje år organiserar Bluffton Chamber of Commerce tillsammans med byn Bluffton och lokala företag evenemanget, vilket medför tusentals människor.

troligen sett alla utom en, när laget gick till stat för fotboll, sa Marcia Gallant.

Gallant var där med sin dotter, hennes son, svärson och barnbarn.

bara ger dem alla tillsammans och det är en känsla av bara godhet och vänlighet och bara glädje och det gör alla lyckliga, sa hon.

Under dagen var många av butikerna i Bluffton downtown öppna för Small Business lördag, vilket gav köpare en chans att kolla butikerna och börja sin julköp.

Tänk småföretag är bra och människor är mycket stödjande i denna gemenskap. Vi får mycket tittar på den här natten eftersom de med sina familjer men många gånger återvänder de bara för att komma och köpa objektet, säger Connie Kruse, nattchef på Town and Country Flowers.

bra att ha alla dessa människor i samhället komma in och ens komma från alla olika städer och sedan får de se vad downtown i Bluffton. Det är en sådan stor gemenskap att vara en del av, tillade hon. Blåsan av ljusparadan sår längs huvudgatan.

I år hade parade 90 enheter. Paraden Grand Marshal var Aaron Antrim, en helvärdslivshelikopterpilot. Life Flight är baserat på Bluffton Airport.

Självklart slutade Santa och fru Claus att sprida lite semestermunt och senare tog de små pojkarna och tjejerna jullistor i Bluffton Senior Center.

Efter paraden kunde folk njuta av levande underhållning.

Fairy Parkins var hedershitteren. Ream började traditionen 1938 när han började göra och visa juldekorationer i sitt hem.

Vid mitten av 1980-talet donerade Reams 168 wood cutouts till byn Bluffton. Lokal konstnär Terry Mullenhour har lagt till fler träutskärningar genom åren.