Blast av vintern väder snarare del av morgonen pendla

Blast av vintern väder snarare del av morgonen pendla

(WIVB) När vinden höjde sig och snön fortsatte att falla på måndagsmorgon, mötte förare som gick på jobbet i höständen på morgonpendeln några trafikhuvudvärk. Cheektowagapolisen blockerades av den högra körfältet tills bussen kunde flyttas.

Under tiden svarade Buffelpolisen på andra olyckor, inklusive en på Hertel nära Starin. Lyckligtvis blev ingen skadad, och båda förarna involverade kunde komma tillbaka på sina vägar ganska snabbt.

Den som försöker flyga i morse kan ha funnit att de fastnade där de var ett tag.

Många flygplatser upp och ner på östkusten såg avbrott och fördröjningar från söndag sträcker sig till måndagsmorgon, efter en vattenbrytning vid JFK söndag eftermiddag stängde de flesta av en terminal, vilket skapade en rippel effekt av rese problem. Det förstod naturligtvis bara några av de flygbolag som fortfarande återhämtar sig från vinterstormfrågor.

Vid Buffalo Niagara International måndagsmorgon fanns en handfull avbokningar och förseningar på ankomst- och avgångstiderna.

Passagerare berättade för oss, det är vad det är.

där ett uttryck här i Buffalo, du gillar inte vädret, vänta bara tio minuter, säger Dennis Rachlan, en bosatt i Toronto som flyr ut från BNIA på väg till Dominikanska republiken. Tänk alla vet vad de gör, du måste tålamod Du måste förstå Detta är bara en bra gammaldags vinterstorlek. Det här var vad jag brukade när jag växte upp och sakerna kommer att träna ut. Flygpassagerare påminns om att kontrollera sin flygstatus med sitt flygbolag innan de går till flygplatsen. För att kommentera här, bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommentarer som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller raserna, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter Om du ser en olämplig kommentar, flagga du det för våra moderatorer att granska.