Blasco Cody

Blasco Cody

BLASCO, Cody Försvann på lördag den 25 november 2017 vid 27 års ålder. Den älskade sonen Mark och Cindy Blasco. Kära bror till Tanner Blasco. Kära sonson av Shirley Stoesser (sen Ron). Cody kommer att saknas och minnas av sina moster och farbror Martina Campbell (Sid), Dan Blasco (Samira), John Blasco och Dan Stoesser (Tracey) och kusiner Nick Borda och Amanda Davidson (Jay) och Jeff och Josh Stoesser (Britt). Han missas också av sina stora moster och farbröder, kusiner och vänner. Predeceased hans farföräldrar Mario och Ivanka Blasco. Cody strävade alltid efter personlig tillväxt och arbetade för att slutföra sin rörmokare med United Association local 527. Han var medkännande och hade ett hjärta av guld och var alltid ivrig efter att hjälpa alla i nöd. Han älskade sin familj och vänner, musik och var en ivrig outdoorsman. Årliga våröring fisketurer till Algonquin Park och till stugan på Moon River var höjdpunkter för Cody. Vi kommer aldrig glömma leendet på hans ansikte och glittret i hans öga. Vi kommer alla att sakna dig tills vi träffas igen. onsdagen den 29 november 2017 på Henry Walser Funeral Home, 507 Frederick St., Kitchener, 519 749 8467. I kapellet i begravningshuset följt av en reception. Cody hade en kärlek till djur och en donation till Humans Society of K W skulle uppskattas av familjen (kort som finns i begravningshemmet).