Bli en av de ‘Top Workplaces’ i New Orleans

Bli en av de ‘Top Workplaces’ i New Orleans

Skulle ditt företag göra den ‘fina’ listan bland Newarea arbetsgivare? Om så är fallet bör det erkännas som ett av de 2018 bästa arbetsplatserna. Innan din semester paus, var noga med att lämna in en nominering. De kommer också att hedras under en särskild frukosthändelse i maj, när de övergripande vinnarna kommer att namnges med speciella prismottagare.

Från och med den 19 januari inbjuder vi dig att nominera ditt företag eller annat lokalt företag som du känner och beundrar, som en av de bästa arbetsplatserna i Newarea.

För att delta måste företagen ha minst 35 anställda och vara baserade i ett av följande sju församlingar:

St. Bernard

St. Tammany

St. Charles

St. John the Baptist Enhver typ av verksamhet kan lämna in en nominering från mamma och pop verksamhet till stora företag. Nonprofits och myndigheter är också välkomna att delta, liksom sjukhus, butiker, banker, fastighetsbolag, serviceföretag, restauranger och mer.

För att nominera ett affärsområde, fyll i en kort onlineformulär eller ring 504.708.5384 och tala med en Energage-representant. Det går inte att göra en nominering.

Energage kommer att nå ut till varje nominerad organisation för att bekräfta sitt deltagande. Anställda av deltagande företag kommer då att inbjudas att slutföra en omfattande arbetsnöjdhetsundersökning, vars resultat kommer att samlas in och tabuleras av Energage.

Energage, som är baserat i Philadelphia-området, samarbetar med mer än 40 nyhetsorganisationer för att producera regionala Top Workplaces-listor som helt och hållet bygger på feedback från anställda. Det här är det fjärde året som företaget, som grundades 2006 som Workplace Dynamics, har undersökt anställda i Newarea-bolagen.

Bli av med din timeshare juridiskt och snabbt

Bli av med din timeshare juridiskt och snabbt

Under de senaste åren har många amerikaner beslutat att köpa en timeshare-egendom. Denna tillströmning av konsumenter som köper timeshares har lett till att många timeshare-utvecklare gör ett namn för sig själv genom överväldigande tillväxt. Men när flera konsumenter insåg vad de hade köpt, försökte de återvända fastigheten. Eftersom de flesta timeshare-utvecklare inte är villiga att ta timeshare-egenskaperna tillbaka, kände de amerikanerna tvungna i ett försök att sälja fastigheten.

Tyvärr visade försök att sälja en timeshare-egendom flera konsumenter att vara lika svår som att få utvecklarna att ta timeshare-egenskaper tillbaka! På grund av detta kände flera konsumenter som om de var knutna till byrån för utvägsägande. De avgifter och hypotekslån som är förknippade med orter har lett många amerikaner till ekonomiska svårigheter. Många överväger även konkurs! Tja, jag fick bra nyheter!

Studier har visat att den exponentiella tillväxten som många utvägsutvecklare visade var ett resultat av kraftfull och aggressiv försäljningstaktik. Tack vare dessa studier, dessa dagar är lagen på folkens sida. Eftersom det visat sig vara mycket kraftfull och aggressiv försäljningstaktik som användes, kom en ny process som kallas timeshare-fastighetsavbrott.

Avbeställning av timeshare har gett upphov till tusentals konsumenter genom att hjälpa dem att göra sina timeshares tillbaka till utvecklarna. Det innebär att de amerikaner som har blivit utsatta av timeshare-ägare nu kan slåss tillbaka! Jag vet att de flesta av mina läsare måste fråga, ‘Okej, vad kvalificerar sig som offer?’. Tja, det var 52 problem som hittades i timeshare-försäljningen och kontraktsundertecknandet och jag har helt enkelt inte tillräckligt med tid att gå över dem. Men här är de 3 vanligaste taktiken:

Långa turer: Studier har visat att när man visade en lyxprodukt som en timeshare-egenskap i längre än 90 minuter, kände man mer en känsla av brådska att köpa timeshare-egenskapen utan rationell tanke. Med det sagt är det olagligt för en timeshare-försäljningsrepresentant att tillåta personer att skriva ett timeshare-kontrakt samma dag om de var på fastigheten längre än 90 minuter! Med det sagt kan personer som tillbringade längre än 90 minuter köpa en timeshare-egendom kvalificera sig för timeshare-avbokning!

Lies: Det finns några få lögner som ofta har sagt till människor av timeshare fastighetsförsäljare för att få dem att köpa timeshares. Några av dessa lögner är ‘En timeshare är en bra investering!’, ‘Om du har råd att hålla din timeshare-egendom i framtiden kommer vi att köpa den tillbaka från dig’ och ‘Du kan sälja dina poäng till andra medlemmar för att kompensera kostnaderna i tid av ont! ‘. Det är olagligt att ge falsk information till personer under försäljningen av en timeshare. Om du känner dig som om du ljög och tvingats till att köpa en utväg, kan du kvalificera dig för utväg avbokning!

Rushed signering: Många timeshare fastighetsförsäljare rusa amerikaner under signeringsprocessen. Dessa amerikaner som rusas av reseförsäljningsrepresentanter har inte tid att noggrant läsa vad de signerar.

Bli av med den festliga eldkällan

Bli av med den festliga eldkällan

Det är nu januari. Det betyder att vädret är i stort sett kallt och torrt, helgdagarna har kommit och gått och det är dags för julgran att gå också.

Enligt National Fire Protection Association startade julgranar i genomsnitt 200 husbränder varje år från 2011 till 2015, vilket resulterade i ett årligt genomsnitt av sex dödsfall, 16 skador och 14,8 miljoner dollar i egendomsskador. Det beror på att när träden torkar ut blir de en stor brandrisk.

Faktum är att NFPA-rapporterna julgranbränder är mer benägna att bli dödliga än de flesta andra bränder på grund av hur snabbt de kan antända. I genomsnitt rapporterar en i varje 32 rapporterade husbränder som orsakas av julgranar en död, medan bara en i varje 143 husbränder med andra orsaker är dödlig. Och mer än en tredjedel av dessa julgranbränder börjar i vardagsrummet, där trädet hålls.

De kan vara festliga och roliga, och frestelsen att hålla dem på skärmen och hålla semesterens magi så lång som möjligt är riktig. Men den rekommenderade livslängden för dessa dekorativa tallar är faktiskt bara två veckor, enligt Maryland State Fire Marshal’s Office. Om du har vattnat det varje dag och du har fortfarande lite tid kvar med ditt träd, gör du visst att den är placerad borta från värmekällor. Och sedan, snarare än senare, bli av med det.

Kalvert County bekvämlighetscenter kommer att acceptera gamla julgranar utan kostnad i slutet av månaden.

Men det är inte det enda alternativet för återvinning och repurposing den älskade familjen julgran. Nancy Radcliffe, en gruvarbetare i Calvert County, informerade Calvert Recorder förra säsongen att de festliga träden gör en perfekt djurlivshamnen eller fågelmatare för dem som bor i trädbevuxna områden eller med lite utrymme i deras gård. Dra helt enkelt trädet ute och lämna det som det är, antingen platt på marken eller uppåt, för att fåglar ska kunna användas för skydd mot vinterelementen.

Familjer kan till och med göra det till ett spel. Låt barnen kasta in genom att dekorera trädet med fruktskivor, popcorn eller jordnötter för att locka fåglarna, föreslog Radcliffe. Att sätta julgranens borttagning från hemmet till en familjeaktivitet kan vara bara det som hjälper till att hålla semestersinnan av ro och samhälle brinnande starkt bra in i det nya året.

Då kommer en gång våren och trädet blir mer sprött, bryt ner det och ta det som återstår av det till deponi som ska bearbetas till mulch.

Oavsett vad du väljer att göra med det, lämna inte trädet i ditt hem eller garage, eller lutar även mot sidan av ditt hem utanför, eftersom NFPA anser att detta är en farlig brandrisk.

blev belastad i en annan vapenolycka 2015

blev belastad i en annan vapenolycka 2015

NORTH PORT En nordportsman har blivit belastad med mord och andra brottmål i samband med en 19-årig döds död som dödades under en heminvasion förra veckan.

Dontae Lamar Stanley Jr., 21, antas vara en av två maskerade män som gick in i ett hem i 8100-blocket av Chico Avenue på onsdagen och sköt Trent Bartol Thomas, 19, som hittades död på platsen, enligt detectives med polisavdelningen för norra hamnen. Bartol Thomas är också känd som ‘Trent Joseph.’

Skyttarna, som kanske har varit bekanta med dem i hemmet, lämnade området i en silverminivan, sade polisen. Händelsen anses inte vara slumpmässig.

Polisen arresterade Stanley på måndagen och han anklagades för mord, heminvasion rån, tre räkningar av förvärrat angrepp med ett dödligt vapen och två räkningar av förvärrat batteri med ett dödligt vapen. Obligationer på $ 250.000 sattes för rån, batteri och övergrepp, men en domen i Sarasota County gjorde inte något band för mord.

Stanley förblir i förvar i Sarasota County Fängelse.

2015 heminvasion

Det är inte första gången Stanley har haft problem. Han tjänstgjorde i sex månader i fängelse år 2015 efter att han påstod sig skyldig till förvärrad överfall med ett dödligt vapen och innehav av en förändrad skjutvapen.

Enligt domstolshandlingar gick Stanley, som var 19 år, in i en hamn i North Port och viftade en silver -38 kaliberrevolver och hotade att skjuta två barn och deras mamma i en tvist över en saknad mobiltelefon. Han lämnade scenen på en cykel och var lokaliserad av polisen.

En pistol laddad med fyra rundor hittades på vägens sida och dess serienummer hade manipulerats med.

Stanley anklagades för innehav av en förändrad vapen, men domen för förvärrad övergrepp hölls. Han fick 18 månaders rättegång, förutom fängelsetid.

North Port Police Department sa att de kommer att tillhandahålla uppdateringar tisdag på grund av Martin Luther King Jr. semester. Fotoet de släppte från Stanley Jr. är från en tidigare arrestering.

Blaze lyser Bluffton för semestern

Blaze lyser Bluffton för semestern

BLUFFTON Det är en årlig tradition i Bluffton, The Light of Light, den officiella kickoff till semesterperioden i byn.

Detta var det 31: e året för Blaze.

Varje år organiserar Bluffton Chamber of Commerce tillsammans med byn Bluffton och lokala företag evenemanget, vilket medför tusentals människor.

troligen sett alla utom en, när laget gick till stat för fotboll, sa Marcia Gallant.

Gallant var där med sin dotter, hennes son, svärson och barnbarn.

bara ger dem alla tillsammans och det är en känsla av bara godhet och vänlighet och bara glädje och det gör alla lyckliga, sa hon.

Under dagen var många av butikerna i Bluffton downtown öppna för Small Business lördag, vilket gav köpare en chans att kolla butikerna och börja sin julköp.

Tänk småföretag är bra och människor är mycket stödjande i denna gemenskap. Vi får mycket tittar på den här natten eftersom de med sina familjer men många gånger återvänder de bara för att komma och köpa objektet, säger Connie Kruse, nattchef på Town and Country Flowers.

bra att ha alla dessa människor i samhället komma in och ens komma från alla olika städer och sedan får de se vad downtown i Bluffton. Det är en sådan stor gemenskap att vara en del av, tillade hon. Blåsan av ljusparadan sår längs huvudgatan.

I år hade parade 90 enheter. Paraden Grand Marshal var Aaron Antrim, en helvärdslivshelikopterpilot. Life Flight är baserat på Bluffton Airport.

Självklart slutade Santa och fru Claus att sprida lite semestermunt och senare tog de små pojkarna och tjejerna jullistor i Bluffton Senior Center.

Efter paraden kunde folk njuta av levande underhållning.

Fairy Parkins var hedershitteren. Ream började traditionen 1938 när han började göra och visa juldekorationer i sitt hem.

Vid mitten av 1980-talet donerade Reams 168 wood cutouts till byn Bluffton. Lokal konstnär Terry Mullenhour har lagt till fler träutskärningar genom åren.

Blast av vintern väder snarare del av morgonen pendla

Blast av vintern väder snarare del av morgonen pendla

(WIVB) När vinden höjde sig och snön fortsatte att falla på måndagsmorgon, mötte förare som gick på jobbet i höständen på morgonpendeln några trafikhuvudvärk. Cheektowagapolisen blockerades av den högra körfältet tills bussen kunde flyttas.

Under tiden svarade Buffelpolisen på andra olyckor, inklusive en på Hertel nära Starin. Lyckligtvis blev ingen skadad, och båda förarna involverade kunde komma tillbaka på sina vägar ganska snabbt.

Den som försöker flyga i morse kan ha funnit att de fastnade där de var ett tag.

Många flygplatser upp och ner på östkusten såg avbrott och fördröjningar från söndag sträcker sig till måndagsmorgon, efter en vattenbrytning vid JFK söndag eftermiddag stängde de flesta av en terminal, vilket skapade en rippel effekt av rese problem. Det förstod naturligtvis bara några av de flygbolag som fortfarande återhämtar sig från vinterstormfrågor.

Vid Buffalo Niagara International måndagsmorgon fanns en handfull avbokningar och förseningar på ankomst- och avgångstiderna.

Passagerare berättade för oss, det är vad det är.

där ett uttryck här i Buffalo, du gillar inte vädret, vänta bara tio minuter, säger Dennis Rachlan, en bosatt i Toronto som flyr ut från BNIA på väg till Dominikanska republiken. Tänk alla vet vad de gör, du måste tålamod Du måste förstå Detta är bara en bra gammaldags vinterstorlek. Det här var vad jag brukade när jag växte upp och sakerna kommer att träna ut. Flygpassagerare påminns om att kontrollera sin flygstatus med sitt flygbolag innan de går till flygplatsen. För att kommentera här, bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommentarer som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller raserna, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter Om du ser en olämplig kommentar, flagga du det för våra moderatorer att granska.

Blasco Cody

Blasco Cody

BLASCO, Cody Försvann på lördag den 25 november 2017 vid 27 års ålder. Den älskade sonen Mark och Cindy Blasco. Kära bror till Tanner Blasco. Kära sonson av Shirley Stoesser (sen Ron). Cody kommer att saknas och minnas av sina moster och farbror Martina Campbell (Sid), Dan Blasco (Samira), John Blasco och Dan Stoesser (Tracey) och kusiner Nick Borda och Amanda Davidson (Jay) och Jeff och Josh Stoesser (Britt). Han missas också av sina stora moster och farbröder, kusiner och vänner. Predeceased hans farföräldrar Mario och Ivanka Blasco. Cody strävade alltid efter personlig tillväxt och arbetade för att slutföra sin rörmokare med United Association local 527. Han var medkännande och hade ett hjärta av guld och var alltid ivrig efter att hjälpa alla i nöd. Han älskade sin familj och vänner, musik och var en ivrig outdoorsman. Årliga våröring fisketurer till Algonquin Park och till stugan på Moon River var höjdpunkter för Cody. Vi kommer aldrig glömma leendet på hans ansikte och glittret i hans öga. Vi kommer alla att sakna dig tills vi träffas igen. onsdagen den 29 november 2017 på Henry Walser Funeral Home, 507 Frederick St., Kitchener, 519 749 8467. I kapellet i begravningshuset följt av en reception. Cody hade en kärlek till djur och en donation till Humans Society of K W skulle uppskattas av familjen (kort som finns i begravningshemmet).

Blankface Reunion Visa intervju

Blankface Reunion Visa intervju

Första gången jag pratade med Blankface-gitarristen Mitchell Marlow köpte han en mantel. bära min flickvän robe hela tiden och det är så mjukt, det gillar att hänga i en filt, sa han. Jag trodde jag gick ut och fick mig en. Nästa gång jag pratade med honom, senare den kvällen hade han det på sig. ganska bekväm, sa Marlow. Det handlar om att summera Marlow och Blankface, ett avslappnat punkband som gjorde musik i en tidig ålder och har bestämt sig för att få en reunionshow eftersom alla de ursprungliga medlemmarna nu är i Chapel Hill-området. Bandet startade 1995, med alla utom en medlem av bandet fortfarande i gymnasiet på Orange High i Hillsborough, NC. Deras influenser inkluderade, men var inte begränsade till, Quicksand, Sam I Am, Braid, The Up Up Kids och Hjälm. Genom att söka igenom sitt enda album, En Bättre Dag, får du det här intervallet komprimerat till 13 pop- och känsloslipade punksångar. Detta var innan poppunk spred sig i mainstream och år före breakout av Yes, innan Chris Carraba bröt av från Further Seems Forever och startade sitt eget soloprojekt, Dashboard Confessional, om någon läser det här bryret för att minnas dessa dagar.

Blankface turnerade med andra lokala band under sina somrar utanför från gymnasiet i en kort buss som de köpt och renoverade med matta och soffor. De turnerade mestadels i North Carolina, Georgia och Virginia. De flesta av deras lokala utställningar var på Lizard Snake i Chapel Hill och deras sista show var på Cat Cradle 1997 (packad). Marlow pratade mycket om hur det var för ett band att turnera före internet, vilket uttryckte att BookYourOwnFuckingLife-tidningen var deras huvudsakliga informationskälla och turneringsdatumsfördelning. Det startades av den ledande sångaren av NOFX och var ett av de enda sätten att få reda på punkshow i mitten till slutet av nittiotalet på veckovis till månadsvis.

Efter sitt högre år på gymnasiet bröt Blankface upp när sanger Jared Draughon bestämde sig för att flytta till Italien och driva sin nya, hittade kärlek till Mormonism. Det fungerade så bra och Jared flyttade tillbaka till staterna år senare. Han och Marlow hakade sig igen för bandet Classic Case. Marlow flyttade till Brooklyn för att spela in skolan och lekte med olika band inklusive Glassjaw och han är Legend innan han återförenades med Draughon i Classic Case. Bandet Codeseven var alltid i mixen, spelar shower med var och en av de band som nämnts tidigare. Codeseven var en av de ledande lokala band i hardcore punkrörelsen och älskade för deras omslag av Don Henley of Summer.

Draughon spelar nu med Telescreen, som jag hör på en rad multimedia live show. Marlow turer med Filter (spelar Kuwait med Pussycat Dolls och Carlo Mencia) och kör Warrior Sound inspelningsstudio i Chapel Hill med Blankface-basisten Al Jacobs. Drummeren Sean Husick flyttade till Chicago ett tag men har nyligen flyttat tillbaka till området. Det var detta drag tillbaka av Husick som fick bandet att tänka på en återförening skulle vara kul. Även om Marlow hade några tvivel om hur många fans skulle visa sig för showen sedan det var en helg helg, sa han, det är bara några av oss, då antar vi att vi bara rockar ut hela natten tillsammans och har roligt. Det kan vara bara oss och en massa vänner eller det kan vara packat, det är jag inte riktigt säker på. Marlow sa att han tycker att det har varit en bra mängd presale men bara fredag ​​kväll kommer att berätta. Bandet har inga planer för framtida show eller album, bara en sista hurray innan de faller in i punkrocksolnedgången.

Jag förstörde det fullständigt och Josh Moore, båda gamla vänner och medarbetare med Blankface, öppnar showen på fredag ​​på Local 506 i Chapel Hill.

Biljetter är $ 6 i förväg och $ 8 vid dörren.

En liten skamlös självpromotion: Den första filmen jag någonsin gjort på college för nästan 10 år sedan utnyttjade verkligen en Blankface-låt som vägledande ljudröst. Titta på det här.

Blandad reaktion från företagsgrupper som BC flyttar familiedagen

Blandad reaktion från företagsgrupper som BC flyttar familiedagen

VICTORIA (NYHETER 1130) En dag efter att ha släppt en ledtråd om att familiedagen i hans provins kan flyttas, bekräftar Premier John Horgan att det händer. Från och med nästa år flyttas familiedagen i denna provins till tredje veckan i februari.

Detta kommer att anpassa datumet för semestern med det i andra provinser inklusive Ontario.

Familjedag introducerades först under den tidigare fria frihetsregeringen 2013 efter en samrådsprocess som då rekommenderade semestern att vara antingen den andra eller den tredje måndagen i februari, enligt ett uttalande från den nuvarande NDP-regeringen.

Christy Clark och företag bestämde att det skulle vara på andra måndagen.

Familjedag är det rätta att göra för små och stora företag, och är bättre för familjer som kan spridas över hela landet, säger Horgan i ett uttalande. ger familjer möjlighet att schemalägga och spendera mer tid med sina nära och kära från andra provinser. Handelschefen Anita Huberman är nöjd med förändringen.

felinriktning av familiedagen orsakar olägenheter, ökade kostnader och förlorade möjligheter för företag av alla storlekar och inom olika branscher, säger Huberman. ekonomisk nytta av denna förändring kommer i hög grad att hjälpa våra medlemmar, och särskilt små och medelstora företag, i hela provinsen. känner givet Surrey är ett gränsöverskridande samhälle, det är viktigt att hålla affärer i andra jurisdiktioner, istället för att vara ute för semestern. fortfarande handlar varor över gränsen nationellt och över gränsen och med felinriktningen arbetade familjer som fortfarande var verksamma fortfarande på familjedagen för BC eftersom det var felaktigt anpassat till de andra provinserna och USA. säger att den så kallade felinriktningen faktiskt kostar mer än 20 miljoner dollar. Detta inkluderar inte ens de nästan 18 miljarder dollar i årlig BC-export till USA, över 71 miljoner dollar per arbetsdag, där tillverkare och leverantörer var obekväma. Vissa företagsgrupper är positiva till flytten, Christopher Nicolson med Kanada West Ski Areas Association, är inte nöjd. skidindustrin är besviken över det där förlorade möjligheten att hjälpa till att driva inkrementella turistbesök i provinsen och det förlorade tillfället för ytterligare skatteintäkter som går in i statliga tjänster, men vi var medvetna om att det var en möjlighet under valkampanjen. Det är inte en stor överraskning. känner att ha semesteret skilt från andra provinser som faktiskt gynnade BC. du har en separat BC-semester vad du kan göra, invånare i British Columbia kan njuta av rekreationsanläggningarna runt provinsen. Om du nu konkurrerar med Washington gäster som kommer in på grund av presidentens dag och Alberts gäster som kommer in på grund av familjen dag helgen där, nu kommer brittiska columbierna att ha så mycket tillgång till rymden. Och de betalar mer för de tjänsterna eftersom efterfrågan på den blir hög. Familjedag nästa år kommer att falla den 18 februari.

Det är en besvikelse att se BC NDP siktar på turistnäringen genom ensidigt flyttande familiedag.

Den absoluta bristen på samråd är ett slag i ansiktet mot sektorn och framhäver de nationella utvecklingspolitiska prioriteringarna, vilket klart inte är de brittiska colombianska arbetena.

Blad behöver mer än Phaneuf

Blad behöver mer än Phaneuf

Det går inte bra: sju år av Dion Phaneuf.

Oavsett anledning, hans spelstil, hans personlighet, faktumet han tilldelades en kaptency tidigt, hans överdimensionerade garderob, har marknaden inte värmt till Leafs bästa försvarare.

Phaneuf-signeringen, när den blir officiell, kommer att vara i sju år och $ 49 miljoner och är varken fynd eller katastrofal: det är för länge, förmodligen för dyrt, men med fri byrå i väntan på det är priset för att göra affärer i dag ‘ s National Hockey League. Phaneuf skulle ha gjort bättre ekonomiskt på den öppna marknaden.

Utmaningen nu för general manager Dave Nonis, som har långsiktig säkerhet med Phaneuf och Phil Kessel som signaturbitar, hittar ett sätt att omge dem med jämställdare eller betare. Målet, Tim Leiweke, fortsätter att berätta för oss är att vinna Stanley Cup.

Phaneuf och Kessel kan han vara med i ett mästerskapslag, men inte de två första delarna.

DET HÄR OCH DET DÄR

En NHL: s generaldirektör på bladet: ‘De ser inte ut som ett Randy Carlyle-lag’. Samma GM på Jonathan Bernier: ‘Du pratar om hockeysans. Han har målvakt. Han vet var pucken är innan den kommer dit. ‘. Veckan i Bernier: Fantastiskt spel i New York, fruktansvärt shootoutspel. Då ett hemskt spel mot Buffalo, fantastiskt skjutspel. Nästa upp: Kombinera de två. Joffrey Lupul Jake Gardiner för Francois Beauchemin som stjäl för bladet, gör Anaheim Ducks inte. Sedan 2011-handeln med Toronto har andarna vunnit 108 matcher och förlorat bara 64 i reguleringstid. Beauchemin, en dålig passform i Toronto, har varit en stabiliserande kraft på ett av de mest kompletta lag i hockey. Sedan den här handeln har Leafs vunnit 94 matcher med 202 matcher. Av de 11 lagen bakom Leafs i mål mot, väntas bara två, Phoenix och Washington Ja, Dallas-stjärnorna ler om att ha Tyler Seguin i centrum, men Boston gav honom inte bort. Tänk aldrig den skadade Loui Eriksson, nyckeln till handeln. Toronto-barnet Reilly Smith, en del av Seguin-handeln, har 14 mål i sin första hela NHL-säsongen. Med sin nästa förlust kommer bladen att ha jämställt antalet förluster från förra årets 48 spel säsong.

Hör och där

Fråga som inte blev efterfrågad efter Carlyle medgav att han upptäcktes att han upptäcktes i en schweizisk Chalet i Parry Sound under pausen: Beställde han halv kyckling eller kvartskylling? Inte förvånad över biljetter till utomhusspelet i Los Angeles mellan Kings and Ducks aren ‘Flytta inte. En del av charmen hos dessa överhypnade händelser är tillbaka till rötterna i spelet. Det är knappt tillbaka till rötter när fans har på sig korta skjortor på Dodger Stadium. Söndagsuppdraget: Gå igenom alla NHL-roster och gör en lista över försvarare du hellre vill ha än Phaneuf. Det är inte så lätt du kanske tror. Jag fick 15 och började sedan argumentera med mig själv. Det nya kontraktet, när det officiellt undertecknas, kommer att göra Phaneuf till den sjätte högsta betalda försvararen i hockey, knuten till Drew Doughty och Zdeno Chara . De tre bästa betalda försvararna i NHL är Shea Weber, Ryan Suter och årets Norris Trophy favorit, Duncan Keith. Varför Jamie Benn kommer att vara på Canadas olympiska lag. Hans tränare är Lindy Ruff. Ruff är en av Mike Babcocks assistenter med Team Canada. Alla Ruff måste förklara vad han ser varje natt med Benn. Nu när Tampa s Jon Cooper har vunnit årets AHL-, USHL- och NAHL-tränare, gör han följ det upp i sin första hela säsong som årets NHL-tränare?

SCENE OCH HÅRD

Det finns konspirationsteorier överallt om utstationering av den japanska krukaren Masahiro Tanaka. Något som helst lag med pengar kan komma upp med 20 miljoner dollar. En donation pre arrangerad av några uppfinningsrika MLB team. Inte undertecknandet av Munenori Kawasaki, smacker i mitten av semesterperioden, stöter på som en billig känsla bra stunt. Kollar på frenet som hockey på världs junior är mycket som öppningsdagarna för NCAA-basketturneringen. Saker av misstag. Alla slags omställningar. Alla slags känslor. Alla slags spänning. Ordet runt är att Jim Hughson och Craig Simpson från Hockey Night In Canada kommer att hamna som nr 1-sändningslag för den nya Rogers hockey juggernaut nästa säsong. Rogers missade värd James Duthie och färgman Ray Ferraro, som om de inte ville ha (de gjorde men vann inte säga det) skulle ha velat ha. Har någon märkt att Peter Holland, med sex, har två gånger Antalet mål David Clarkson har? Hemligheten till ett framgångsrikt liv: Att få pucklar djupt. Har inte en av Leafs gått upp och plockat upp restaurangfliken för dålig uppringning Jerry D ‘Amigo fastnade med 24/7 Någon?

OCH EN ANNAN SAK

Söndagsnummer: I Rudy Gays första nio matcher som Raptor vann Toronto sex och förlorade tre. I de första nio matcherna sedan trading Gay till Sacramento, har Raps vunnit sex och förlorat tre. Jonas Valanciunas kommer ut på fest: 16 poäng och 18 returer spelar mot Tyson Chandler. Jag har sex i den svarta måndagsbränningen av NFL-tränare: Jag ser Mike Shanahan (Washington), Mike Munchak (Tennessee), Dennis Allen (Oakland), Jim Schwartz (Detroit) Leslie Frazier (Minnesota) och Jason Garrett (Dallas) och det räknas inte Rex Ryan, den en gång Torontonian, som knappt hänger på med New York Jets. Vinnare av Pro Bowl får betalt 56 000 dollar medan förlorare tar hem 26 000 dollar. Vinnare av Grå Cupen fick dock $ 16.000, medan förlusterna slutade med 8000 dollar. Det fungerade inte, men Brent Sutter visade några stenar med Connor McDavid i skottet mot Tjeckien på lördagen efter att ha bett barnet för att ta två straff. Men vad han verkligen borde ha gjort var att spela honom i 4 på 4 övertid, där en spelare med McDavids vision sticker ut. Vet inte varför Carlyle gick så länge med Nazem Kadri med Phil Kessel och James van Riemsdyk. Linjen fungerade inte och han höll dem ihop för 11 matcher. Vem gör slöseri, kör ditt lag galen linjebyte: Kessel eller Kadri? Han kan spela på mitt lag när som helst: Patrik Elias. Bästa säsongen och en glad Nytt år och som vanligt en grattis på födelsedagen till Devon White (51), Mervyn Fernandez (54), George Parros (34), Sean Payton (50), Shaun Suisham (32) och den stora Mary Tyler Moore (77). , vad som än blev av Hnat Domenichelli?

CP får det fel

Jag har skriat på idrottsredaktörer i år, så dags för ett annat argument: Hur bestämde de kanadensiska pressens sportredaktörer, från hela det här fina landet, om Eugenie Bouchard som Canadas kvinnliga idrottsman?

Hon hade en fantastisk första säsong på kvinnors tennisturné och namngavs som WTA nykomling av året. Hon slutade än så högt som 32: e i världen, vilket är bra. Men det är inte bra årets idrottare.

Om du vill ha ett argument för årets kvinnliga idrottsman, sätta den dominerande bobsleden Kaillie Humphries i ett hörn och heptatlonstjärnan Brianne Thiessen Eaton i den andra och sedan få din konversation påbörjad.

Humphries var absolut i sin sport och vid den största händelsen i hennes sport, vann Thiessen Eaton silver vid världsmästerskapen. Varken sport är lättillgänglig på tv: Tennis är. Sportredaktörer bör få det rätt istället för att göra det praktiska valet.

FALL FÖR RAPTORS

Vem såg det här kommer? Raptorsna är Toronto-laget du kanske bara vill bli kär i. Även om den kärleken bara är flyktig.

Bladet är tydligt oroligt. Blue Jays har haft en vinter av inaktivitet efter en säsong av samma. Och här är Raptorsna, i första hand i Atlantdivisionen, dåligt som det är, det är fortfarande första platsen.

De påminner mig lite om Cleveland Indians lag i filmen Major League. Ju mer de försöker förlora desto bättre spelar de dem.

Och vad är det här vi ser framsteg? Lite steg tas av Terrence Ross och Jonas Valanciunas och de som smutsades av Rudy Gay när han spelade här kort.

Det kanske inte är riktigt, och det kanske inte varar men i den här vinstnärmade miljön, där ansträngningen applåderas och strukturen uppmuntras är det något.

TALEN AV BURKIE OCH MIG

Det går knappt en dag där jag inte blir frågad om mitt förhållande till Brian Burke. Så för nyfiken, här är det något sammanhang.

Jag fick veta Burke 1986 när hans klient, Brett Hull, tecknade med Calgary Flames laget jag täckte. Vid den tiden hade vi ett vänligt och professionellt förhållande, vilket fortsatte framgångsrikt under de närmaste 24 åren.